Luyindama ligin en çok top çalan ismi!

Spor Toto Süper Lig'de ilk 7 hafta geride kalırken Galatasaray beklenenin altında bir performans gösterse de Christian Luyindama lige damgasını vuruyor. Başarılı oyuncu ilk 7 haftanın sonunda ligin en fazla top çalan stoperi oldu.

Galatasaray ligin ilk 7 haftasında 11 puan kaybederken taraftarını hayal kırıklığına uğratsa da sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz Ocak ayında takıma katılan Christian Luyindama göz dolduruyor. Savunmada sert oyunuyla rakip hücum oyuncularının  kabusu olan yıldız oyuncu, 7 hafta sonunda toplam 96 top çalmayla ligin en fazla top kazanan stoperi oldu. Luyindama'nın ardından 95 top çalan Konyasporlu Marin Anicic, ikinci sırada yer alırken Alanyaspor'un tecrübeli oyuncusu Welinton Silva da 94 top çalmayla üçüncü sırada kendine yer buldu.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.