Marcao: Deplasmanda 1 puan aldık.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olan Galatasaray, son derece kötü bir oyun sergilediği maçtan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı ve 1 puan kazandı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Marcao, daha iyi olabileceklerini ifade etti.

Galatasaray, Ankara'da Gençlerbirliği karşısında oldukça kötü bir oyun ortaya koyarken maçı pozisyona giremeden tamamladı. Gol sesinin çıkmadığı karşılaşma 0-0 bitti ve puanlar paylaşıldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Marcao, "Buradan galip ayrılmak istiyorduk. Deplasmanda oynuyorduk evet ama buradan üç puanla ayrılmak hedefimizdi. Daha iyisini yapabilirdik. Bazen işler istediğiniz gibi olmuyor. İşe pozitif yanından bakmamız gerekirse deplasmanda 1 puan aldık. Şimdi önümüzde bir milli takım arası ve dinleneceğimiz günler var. Bunu en iyi şekilde değerlendirip bir sonraki maçımıza en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor." sözlerini söyledi.

Marcao ayrıca "Her geçen gün daha iyiye gittiğime düşünüyorum. Daha konsantreyim, daha işime odaklıyım. Her geçen gün daha iyi olacağım." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.