ÖZEL | Marka Arapovic: Harika bir galibiyet!

Galatasaray Doğa Sigorta’da sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir takımdan uzak kalan Marko Arapovic, takımımızın Eurocup’ta evinde oynadığı Oldenburg karşılaşmasını tribünden takip etti. Yıldız oyuncu karşılaşma sonrasında web sitemize hem sakatlığı hem de sezon içi hedefleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Takım bu akşam harika oynadı ve harika bir galibiyet elde etti. Eurocup’a iki maç kazanarak başlamak son derece önemliydi. İyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Sakatlık sonrasında şimdilik her şey yolunda gidiyor, bireysel çalışmalarımı gerçekleştiriyorum. Koşuyor, zıplayabiliyorum ve diğer şeyleri de yapabiliyorum. Birkaç hafta içerisinde takıma katılacağımı düşünüyorum. Şu an bireysel olarak herhangi bir hedefim yok. En kısa sürede takıma katılmayı hedefliyorum ve takıma kazanması konusunda elimden gelenin en iyisini yaparak yardımcı olmak istiyorum. Eğer şartlar oluşursa gelecek sezonda da Galatasaray’da kalmak isterim. Neler olacak, göreceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.