ÖZEL | Ergin Ataman'dan Galatasaray'a destek!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi üçüncü maçında Real Madrid'e 1-0 mağlup olurken 50 bin taraftarlar takımını desteklemek için Ali Sami Yen'i doldurdu. Cimbom'un bu dev maçta özel konukları da vardı.  FCN Blog'un edindiği bilgiye göre, Anadolu Efes kulübü, Galatasaray efsanesi Ergin Ataman dahil olmak üzere tam kadro tribünde yer aldı. 

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçında Galatasaray sahasında Real Madrid'e 1-0 yenildi ve gruptaki 2. yenilgisini aldı. Bu dev maçta tribünler tıka basa dolarken sarı-kırmızılıların tribünde özel misafirleri de vardı. Galatasaray efsanesi Ergin Ataman'ın başantrenörlüğünü yaptığı Anadolu Efes, tam kadro halinde maçı izlemek ve Cimbom'a destek olmak için Ali Sami Yen'deki yerini aldı. 

LARKIN MİLLİ FORMAYI GİYDİ
Anadolu Efes tam kadro halinde Galatasaray'a destek vermek için Ali Sami Yen'e gelirken lacivert-beyazlıların yıldız oyuncusu Shane Larkin karşılaşmayı milli takım formasıyla takip etti. 

PERŞEMBE GÜNÜ DE EFES KARŞILAŞIYOR
Geçtiğimiz sezon Ergin Ataman yönetiminde Euroleague'de final oynayan Anadolu Efes, bu sezon Euroleague normal sezonu 5. hafta maçında Perşembe günü Real Madrid'i ağırlayacak. 20.15'te başlayacak mücadelenin biletlerinin tükendiği öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.