ÖZEL | Ömer Yalçınkaya: Bütçemiz yüzde 20 arttı.

Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, FCN Blog'a özel açıklamalarda bulundu. Bu sezon erkek basketbol takımının bütçesinin geçen yıla göre %20 arttığını ifade eden Yalçınkaya, bu seneye temiz girmek istediklerini de ifade etti. 

Geçen seneki bütçeye göre yaklaşık %20 artışımız var ama biz bu kadroyu korumak adına böyle bir fedakarlıkta bulunduk. Tabii bunu yönetim kurulu üyelerimiz ve sevgili başkanımız sağolsun yaptı. Çünkü geçtiğimiz sezon çok düşük bir bütçeyle başarılı olduk. Belki de karşılaştırdığınız zaman bütçe-performans anlamında en başarılı takım olduk ama tabii ki bununla yetinmiyoruz. Bunun üstüne koymak için çalışıyoruz. Geçen sene başarılı olan takımı korumak için başkanımız bize fedakarlık gösterdi ve bütçeyi yaklaşık % 20 arttırdı.

EN YÜKSEK NOKTAYA ÇIKMAK İSTİYORUZ
Yeni sezonda takımdan beklentilerimiz üst düzeyde. Galatasaray'ın adının geçtiği her yerde başarının ve şampiyonlukların olması gerekiyor. Biz bunun için çok istekliyiz ama neticede Fenerbahçe ve Anadolu Efes ile aradaki makasın da ne kadar açık olduğunun farkındayız. Dolayısıyla biz var gücümüzle bütün maçlarımızı kazanarak en yüksek noktaya çıkmak istiyoruz.

GELİRLERİMİZİ GİDERLERİMİZE EŞİT ŞEKİLDE HESAPLADIK
FIBA'daki bütün dosyalarımızı kapattık. Biz artık yeni sezona temiz girmek istiyoruz ve gelirlerimizi giderlerimize eşit olacağını hesap ederek bir noktaya gelmek istiyoruz. Başkanımız ve sevgili başkan yardımcımız bu dengeyi çok güzel şekilde yaptı. Bu sene maaşlar konusunda da bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Gelirlerimiz belli, sponsorumuz belli, devletten alacağımız yardım belli dolayısıyla her şeyin yolunda gideceğini düşünüyorum.

KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.