ÖZEL | Radamel Falcao'nun derbide oynama ihtimali belli oluyor..

Galatasaray'da sezon başında transferinin gerçekleşmesi için taraftarın dört gözle beklediği Radamel Falcao'nun ne zaman sahalara döneceği merakla bekleniyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynanılan Paris SG maçı sonrasında yapılan kontrollerde aşil tendonunda sakatlığı tespit edilen Kolombiyalı yıldız oyuncu yaklaşık 25 gündür takımdan ayrı özel olarak çalışıyor. Falcao'nun yarın oynanacak derbide oynayıp - oynamayacağı ise son antrenman öncesinde belli olacak.

Uzun süredir takımdan ayrı kalan Radamel Falcao, bir süredir fizyoterapistler eşliğinde özel çalışmalar gerçekleştirirken Kolombiyalı yıldızın hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisinde oynayıp oynamayacağı merakla bekleniyor. Real Madrid maçını sakatlığı sebebiyle geçiren Falcao, geride kalan son iki günü fizyoterapistlerle özel saha içi programla geçirirken dün sabah antrenmanında takımdan ayrı olarak adaptasyon ve güçlendirme çalışmaları yapmıştı. Yıldız oyuncunun bu akşam derbi öncesinde Galatasaray'ın son antrenmanı olan 17.30'daki antrenman öncesinde bir dizi testlerden geçeceği ve çıkacak sonuçlara göre teknik direktör Fatih Terim tarafından maç kadrosuna alınıp alınmayacağı belli olacak. 

Hatırlanacağı üzere, Sivasspor maçı sonrasında Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yıldız oyuncunun sakatlığı için "Falcao oynamak için çok çabalıyor, çok çalışıyor. Ancak onu tam hazır hale getirmeden sahaya sürmek istemiyoruz. İyileşsin ki, bize daha uzun süreler faydalı olsun." ifadelerini kullanmıştı.
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.