Para var ama yok!

Ekonomik anlamda son yılların en karlı dönemlerinden birisine imza atan Galatasaray'da çarpıcı bir gelişme yaşandı. Emlak Konut ile yapılan protokolün iptal edilmesi üzerine bazı ziyaretlerde bulunan kulübün, banka hesabında bulunan 60 milyon TL üzerinde bloke olduğu iddia edildi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; ekonomik anlamda önemli çalışmalar yürüten Galatasaray'ın bankada parası var ama çekemiyor. Emlak Konut ile yaşanan sıkıntılar sonrasında ilginç bir durum yaşandı. Sarı-Kırmızılı kulübün bankadan para çekmek istediği ancak hesabında 60 milyon TL olmasına rağmen paranın blokeli olması nedeniyle işlem yapılamadığı iddia edildi. Mustafa Cengiz yönetiminin kısa bir süre içerisinde bankalarla görüşerek sorunu çözmesi bekleniyor. 

Hatırlanacağı üzere, Galatasaray daha önce Emlak Konut ile yaptığı protokol kapsamında Florya ve Riva arazileri için toplamda 500 milyon TL arsa bedeli alacaktı. Emlak Konut bu arayı 5 taksitle Galatasaray'a ödemek istemiş ancak dönemin başkan ve yönetimi (Dursun Özbek) ilgili bedeli bankada kırdırarak 350 milyon TL'sini kullanmak için harekete geçmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.