Radamel Falcao: Her geçen maç daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum.

Şampiyonlar Ligi ikinci maçında Galatasaray, Paris Saint Germain'e Ali Sami Yen'de 1-0 yenilirken müsabakanın ardından Radamel Falcao açıklamalarda bulundu. Taraftarlara teşekkür eden Kolombiyalı golcü, her maç daha iyiye gideceklerini de ifade etti. Falcao'nun açıklamaları şu şekilde; 

İNANILMAZ BİR GALATASARAY TARAFTARI VARDI
Maç boyunca inanılmaz bir Galatasaray taraftarı vardı. Son ana kadar takımının yanında olan bir taraftar vardı. Bu yüzden onlara teşekkür etmek istiyorum. Oyundan düştüğümüz bazı anlarda onlar bize güç verdi. Onların bu maçtaki önemi çok büyüktü.

Maçın her dakikasında basmaya çalışan, rakibini rahatsız eden, galibiyeti kovalayan, istekli bir Galatasaray takımı vardı. Tabii ki yeni bir takımız ama bence çok doğru bir yoldayız. Her geçen gün her geçen maç daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum.

İYİYE GİDİYORUZ, MÜCADELE EDEN BİR EKİP VAR
Bugün görev alan bütün forvetler elinden geleni yaptı. Takım olarak bazı eksiklerimiz, bazı hatalarımız oldu. Bu konuda gerekli analizlerimizi yapıp üzerine çalışarak daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum. Bugün son paslarda biraz daha dikkatli olmamız gerekiyordu. Son pasları daha dikkatli kullanabilseydik daha farklı bir sonuçla ayrılabilirdik. Fakat yeni bir oyuncu grubu var. İyiye gidiyoruz, iyi niyetli, mücadele eden bir ekip var. İlerleyen günlerde daha da iyi olacaktır

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.