Ryan Babel serbest düşüşte!

Sezon başında gösterdiği performansla dikkatleri çeken ve alkış alan Ryan Babel, son haftalardaki performansı sonrasında eleştirilmeye başladı. Sol kanatta oynamasının yanı sıra forvet arkasında ve ikinci forvet rolünde de görev yapan Hollandalı oyuncu son olarak Gençlerbirliği maçında da varlık gösteremedi, suskunluğunu sürdürdü.

Sezon başında İngiliz ekibi Fulham’dan büyük umutlarla transfer edilen Ryan Babel hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Hazırlık kampında attığı gollerle dikkat çeken ve ligin ilk 3 haftasında da 2 kez ağları sarsan Hollandalı yıldız daha sonra düşüşe geçti. 32 yaşındaki oyuncu, ligin 3. haftasında oynanan Kayseri maçının ardından gol atma başarısı gösteremedi. Bunun yanı sıra son haftalarda gösterdiği performansla da adeta saç baş yoldurtan Babel son olarak Gençlerbirliği maçında da etkisiz bir görüntü çizdi. Kırmızı-Siyahlı savunmacılar karşısında varlık gösteremeyen tecrübeli oyuncu, karşılaşmayı isabetli şut çekemeden tamamladı.

Gençlerbirliği deplasmanında 90 dakika sahada kalan Ryan Babel mücadelenin tamamında 60 kez topla buluşurken, 41 pas denemesinde 35 kez isabet buldu. Mücadele sırasında 1 kez orta denemesi yapan Babel, bu denemesinde isabet bulamazken takım arkadaşlarına da pozisyon hazırlayamadı. Rakip kaleyi ceza sahası içerisinden 2 kez yoklayan Babel, bu denemelerinde de kaleyi tutturamadı. Rakipleriyle girdiği 10 ikili mücadelenin 7'sinde ayakta kalan 32 yaşındaki Hollandalı oyuncu 1 kez pas arası yaptı ve 1 kez de top kazandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.