Sultanlar Ligi | Üçte üç ile başladık!

Venus Sultanlar Ligi'nde ilk 3 hafta geride kalırken Galatasaray Kadın Voleybol takımı Sultanlar liginde oynadığı üç maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı. 

Ligin ikinci haftasında Karayollari ile evinde karşılaşan takımımız, maça Nilay-Rykhliuk, Vasilantonaki-Cansu, Aslı-Belien ve Gizem (libero) altısıyla basladı. İlk iki seti 25-22 kazanarak skoru 2-0'a getiren takımımız, maçın üçüncü setinde Cansu-Güldeniz değişikliğine gitti ve son seti de 25-21 alarak, maçtan galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın en skoreri 22 sayıyla (21 hücum, 1 ace) Anthi Vasilantonaki olurken, onu 15 sayıyla Olesia Rykhliuk takip etti.

Ligin üçüncü haftasında oynanan derbide Besiktas'a konuk olan takımımız, karşılaşmaya Nilay-Rykhliuk, Vasilantonaki-Güldeniz, Asli-Belien, Gizem (libero) altısıyla çıktı. Yabancı oyuncusu bulunmayan zayıf rakibine karşı ilk iki seti 25-17 ve 25-18 kazanan takımımız, karşılaşmada 2-0 öne geçti. Manset hattını güçlendirmek amacıyla karşılaşmanın üçüncü setine Vasilantonaki-Cansu değisikliğiyle baslayan takımımız, hücumda sıkıntı yaşayınca, seti 25-23 kaybetti. 4. sette maça başlanan ilk altıya dönülmesi ve Olesia ve Anthi'nin hucumdaki etkinlikleriyle, takımımız seti 25-19, maci da 3-1 kazanmayı bildi. Olesia Rykhliuk kazandığı 26 sayıyla (23 hucum, 3 blok) karşılaşmanın en skorer oyuncusu olurken, onu 18 sayıyla Anthi Vasilantonaki takip etti.

Sultanlar liginin ilk maçında sakatlanıp, maçı tamamlayamayan pasör Çagla Akin, her iki karşılaşmada da süre alamadı.

Galatasaray Kadın Voleybol takimi, ligin 4. haftasında oynanacak derbide, Burhan Felek Spor salonunda Fenerbahce'yi konuk edecek. Karsılaşma 17:30'dan itibaren TRT Spor-2 kanalından naklen yayınlanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.