Terim taşları yerinden oynatacak!

Süper Lig'de 7. hafta karşılaşmasında Ankara deplasmanında Gençlerbirliği karşısında pozisyon dahi üretemeyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrasında yaptığı basın toplantısında sert mesajlar verirken, deneyimli teknik adamın milli ara dönüşünde takımda radikal kararlar alması bekleniyor.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Gençlerbirliği deplasmanında 2 puan kaybeden Galatasaray’da taşlar yerinden oynayacak! 7 hafta sonunda ligde sadece 3 puan toplayan Ankara temsilcisi karışında neredeyse pozisyona giremeden maçı bitiren Galatasaray’da Fatih Terim’in devre arasındaki transfer dönemini işaret etmesi dikkatlerden kaçmadı. “Belki de yüreğini ortaya koyacak oyuncuları oynatmalıydım.” diyerek kaybedilen 2 puanının hesabını kendisine de kesen Terim, milli aradan sonra değişimin sinyallerini verirken başarılı hocanın Sivasspor maçında Mariano, Belhanda, Babel, Marcao ve Nagatomo gibi tecrübeli isimleri kızağa çekeceği belirtildi.

Sahada savaşan, mücadele eden ve formanın hakkını verecek olan oyuncularla yolun devam etme kararı alan Fatih Terim’in savunma hattında Şener Özbayraklı ve Ömer Bayram; orta alanda da Taylan Antalyalı ve Emre Mor gibi başarıya aç kalan futbolculara şans verecegi ifade edilirken, Galatasaray’da çok yakın bir süre içerisinde taşların yerinden oynayacağı bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.