Terim'den takıma: Daha da gelişeceğiz!

Milli ara dönüşünde Süper Lig'de haftanın açılış maçında Sivasspor karşısında 3-2 kazanan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hafta içi oynanacak olan Real Madrid karşılaşması için kolları sıvadı. Sivasspor karşılaşmasında önemli bir rotasyon yapmasına karşın 3 puanla sahadan ayrıldıkları için oyuncularını kutlayan Terim, oynadıkları oyunu daha da geliştirmeleri gerektiğini belirtti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Sivas maçının ardından Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in antrenman öncesi oyuncularla bir toplantı yaptığı öğrenildi. Oyuncularıyla sabah antrenmanında bir toplantı yapan deneyimli teknik adam ilk olarak takımı kutlarken “Ortaya koyduğunuz mücadeleden memnunum. Çok sayıda pozisyon bulduk. Ama daha iyisini yapabiliriz, yapmalıyız da. Muhakkak bu oyunun üzerine gitmeliyiz, bu oyunu geliştirmeliyiz. Şampiyonluk için de Şampiyonlar Ligi’nde kazanmak için de bundan daha fazlasına ihtiyacımız olacak. Sizden her maça yüksek konsantrasyonla hazırlanmanızı ve başka hiçbir şey düşünmemenizi istiyorum.” sözleriyle de oyuncularını motive etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.