Terim'in yeni sistemi 4-4-2A!

Bu sezon hücumsal anlamda sıkıntılar yaşayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim sistemi değiştirmeye karar verdi. Şampiyonlar Ligi'nde oynanılan Paris SG ve Real Madrid maçlarında 3-5-2'nin çeşitli varyasyonlarını deneyen İmparator, ligde bu hafta oynanacak olan Çaykur Rizespor maçında çift forvete dönmeye hazırlanıyor.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim uzun zamandır yaşanılan hücumdaki kısırlığa çözüm bulmak için arayışlarda.. Kurmaylarıyla toplantılar yapan İmparator son olarak Çaykur Rizespor karşılaşmasında çift forvetle oynamayı planlıyor. Beşiktaş derbisinde oyuna sonradan dahil olarak Galatasaray'ın maçtaki ilk şutunu 80.dakikada çekmesini sağlayan ve ceza sahasında iki pozisyon yaratan Adem Büyük'e şans vermeyi düşünen Terim, hücum hattında da Florin Andone'yi en uçta görevlendirecek. 

Süper Lig'de son olarak 1-1 sona eren Yeni Malatyaspor karşılaşmasında ilk 11'de görev yapan Adem Büyük devam eden süreçte sonradan oyuna girerek Galatasaray'da hücum adına beklentilerin olduğu bir isimdi. Beşiktaş derbisinde oyuna girdikten sonra takımın ön alanda pozisyon bulmasını sağlayan ve ilk ciddi atağını da geliştiren tecrübeli futbolcu, Kayseri deplasmanında da 3-2'lik galibiyeti getiren golü atmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.