TSB | Ankara deplasmanından galibiyetle dönüyoruz!

TSB Süper Ligi'nin üçüncü haftasında deplasmanda TSK Rehabilitasyon Merkezi'ne konuk olan Galatasaray TSB takımı rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak sahadan 42-74'lük galibiyetle ayrıldı. 

Ligin açılış maçında geçtiğimiz hafta İskenderun Engelliler Spor Kulübü karşısında Enes Bulut ve kaptan Özgür Gürbulak'ın etkili oyunuyla sahadan galip ayrılan Sedat İncesu'nun öğrencileri, TSK Rehabilitasyon Merkezi deplasmanında da aynı ikilinin etkili oyunuyla maça başladı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Galatasaray TSB takımı mücadeleden 42-74'lük galibiyetle ayrılırken, ligdeki ikinci galibiyetini elde etti. Ankara deplasmanında 26 sayı ile Özgür Gürbulak en skorer oyuncumuz olurken, 20 sayı üreten Enes Bulut ve 12 sayı üreten İsmail Ar galibiyette pay sahibi oldu. 

TSB Süper Ligi'nde ilk hafta kazanan ve ikinci haftayı bay geçen Galatasaray TSB takımı, üçüncü haftayı da namağlup kapatmış oldu. Engelsiz Aslanlar ligin dördüncü haftasında 19 Ekim günü ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaşacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.