Yenilmez Armada'dan bir galibiyet daha!


Galatasaray Doğa Sigorta, 7DAYS EuroCup D grubu 4.hafta maçında evinde Buducnost VOLI Podgorica'yı ağırladı. Normal süres, 76-76 tamamlanan karşılaşmada rakibini uzatmalar sonucu 84-83 mağlup eden Yenilmez Armada D grubundaki 3.galibiyetini aldı. Maçın hikayesi ise şu şekilde:

Maça Webster-Göksenin-Harrison-Whittington-Auguste ilk beşiyle başlayan takımımız maça tutuk başlarken konuk ekip 4-0'lık seriyle başladı. Galatasaray Doğa Sigorta, geriden gelip farkı bir ara 7'ye kadar çıkarsa da ilk çeyrek 22-20 takımımız lehine sonuçlandı. İlk çeyrekte olduğu gibi ikinci çeyrek de bol skorlu geçti. İki takım da hücumda zorlanmadı ve ilk yarı 42-44 Karadağ ekibi lehine sonuçlandı.

Üçüncü çeyrek de karşılaşmanın ilk yarısı gibi başa baş geçse de Yenilmez Armada çeyreğin sonlarında art arda bulduğu sayılarla son çeyreğe 66-60 önde girmeyi başardı. Diğer çeyreklere kıyasla daha skorsuz geçen son çeyrekte savunmalar öne çıktı. Son 1 dakikaya 76-73 önde giren ekibimiz rakibinin üçlüğüne engel olamayınca karşılaşmanın normal süresi 76-76 sonuçlandı ve uzatmalara gidildi. Uzatmaya Whittington'ın smacı ile başlayan takımımız son sayılarını da Whittington ile buldu ve maçı 84-83'lük skorla kazanmasını bildi.

 Takımımızda oyuncularımızın istatistikleri şu şekildeydi:


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.