7DAYS EuroCup | Almanya'dan eli boş dönüyoruz..


Galatasaray Doğa Sigorta, 7DAYS EuroCup D grubu 7.hafta maçında EWE Baskets Oldenburg'a konuk oldu. Hakemlerin skandal kararlar verdiği maçta rakibine 79-72 mağlup olan takımımız gruptaki 3.mağlubiyetini aldı. Maçın hikayesi ise şu şekilde:

Galatasaray Doğa Sigorta, karşılaşmaya Webster-Göksenin-Harrison-Moore-Auguste ilk beşiyle başladı. Oldukça kısır geçen ilk çeyreğe hızlı başlayıp 7-1'lik seri yakalayan Cimbom, çeyreği de
9-14 önde tamamladı. İkinci çeyreğe hızlı başlayan ise ev sahibi ekip oldu ve 8-2'lik seriyle 17-16 öne geçti. Çeyreğin geri kalanında iki ekip de karşılıklı basketler buldu ve ilk yarı 26-32 takımımız lehine sonuçlandı.

İkinci yarıya EWE Baskets Oldenburg 11-4'lük seriyle başlayınca Ertuğrul Erdoğan çeyreğin bitimine 5.50 kala mola almak zorunda kaldı. Mola dönüşü kendine gelen Yenilmez Armada, sadece 15 sayı bulduğu üçüncü çeyreği 50-47 geride tamamladı. Dördüncü çeyreğe de iyi başlayan taraf Alman ekip oldu ve skoru 59-50'ye getirdi. Hakemlerin skandal kararlarının arttığı bu dakikalarda takımımız da olumsuz etkilenip top kayıplarını artırınca rakibine 79-72'lik skorla boyun eğdi.

Takımımızda oyuncularımızın istatistikleri


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.