Adem Büyük: Galatasaray gibi oynayıp, mücadele edeceğiz..

Gaziantep FK karşısında ilk onbirde görev yapan ve gösterdiği performansla alkış alan Adem Büyük karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Öncelikle kazandığımız için mutluyuz. Taraftarlarımıza bir armağan olsun istiyorduk. Çünkü ağır bir maçtan çıktık. Moral olarak oldukça negatif durumdaydık ve bugün burada kazanmak istiyorduk açıkçası. İyi bir oyunla kazandık, pozisyonlara girdik. Pozisyon da vermedik, gol yemedik. Gol yemeden deplasmanda güzel bir galibiyet aldık. Galatasaray gibi oynadığımız sürece hiç kimse bizim önümüzde duramaz. Umarım bugünkü galibiyet ilerideki haftalar için mesaj olur. Çünkü toparlanmamız gerekiyor. Bu galibiyet de bize toparlanmak için yardımcı olacak. Arkadaşlarımın ayağına, yüreğine sağlık. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz her zaman bizi destekliyorlar. Bizi desteklemeye de devam etsinler. Sezon sonu inşallah hedefimize ulaşacağız. Bunun başka yolu yok. Dediğim gibi biz Galatasaray gibi oynayıp Galatasaray gibi şampiyon olmak istiyoruz. Rakibimizden daha çok mücadele ettik, arkadaşlarımız birbirine yardım etti. Bir topa 2-3 kişi mücadele edip topu geri kazanmaya çalıştık. Pozisyon verdik en önemlisi de buydu zaten. İkili mücadelelerin daha çok ön planda olduğu bir maçtı. Biz daha üstün çıktık ve maçı kazandık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.