Ahmet Bulut, Falcao'nun geri dönüş tarihini açıkladı.

Galatasaray'ın sezon başında Radamel Falcao transferinde birlikte çalıştığı menajer Ahmet Bulut, gündeme dair TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Sakatlığı sebebiyle bir süredir İspanya'da bulunan Kolombiyalı oyuncunun günde 6-7 saat antrenman yaptığını belirten Bulut, kısa bir süre içerisinde Falcao'nun takımdaki yerini alacağını belirtti. Ahmet Bulut ayrıca geçmiş dönemde Dursun Özbek ile yaptığı çalışmalara da değinirken, dikkat çeken ifadeler kullandı.

FALCAO BU DURUMDAN ÇOK ÜZGÜN
Falcao'nun transfer olmadan önce bir ağrısı vardı ama bu durum gayet normal, transfer sürecinde idmana çıkamamıştı. Kendisi çok üzgün, büyük beklentilerle geldi. Ailesi de mutlu. Çok çabuk dönmek istiyor ve 6-7 saat idman yapıyor. 2-3 hafta sonra yüzde 100 olarak sahalara döner diye düşünüyorum. Ben inanıyorum erkenden dönecek. Adam müzmin sakat falan değil, geçen sene Monaco'da 35 maç oynadı. Sakatlık durumu da başkanın söylediği gibi burada sakatlandı. Aldığı rakam abartı değil. Geçmişte Galatasaray'da forma giyen Wesley Sneijder veya Didier Drogba’dan fazla değil. Hem kulüp hem de basın zaten deklare etti, 5 milyon Euro alıyor. İmza ücreti vs. almadı, yıllık net bu ücrete imza attı. Türkiye'de bir çok oyuncu bu rakamları kazandı. Monaco’da burada aldığından daha fazla alıyordu. Galatasaray’ın avantajı Şampiyonlar Ligi’nde oynamasıydı, taraftarın ona karşı olan özel ilgisiydi. Falcao'yu yaz döneminde Valencia ve Sevilla da istiyordu ancak onun kararı Galatasaray'a gelmek yönünde oldu. Para için olsaydı Amerika ya da Çin'e giderdi.

DURSUN ÖZBEK GALATASARAY'A YAKIŞMIYORDU
Dursun Özbek, Galatasaray’a yakışmayan bir başkandı. Galatasaray başkanı söz verdiği zaman yerine getirmeli.. Ben ona 3 iş yaptım. Bruma’yı 15 milyon avroya sattım. Başkana "menajerlik mukavelesi yapalım" dedim. Bana, ‘Başka işler yapalım, hallederiz’ dedi. Sonra Feghouli ve Belhanda’yı getirdim yine ‘Haftaya mukavele yaparız’ diye diye seçime gitti. ‘Kazanacağım’ dedi kaybetti. Mustafa Cengiz göreve gelince, ‘Senin gibi bir profesyonel, nasıl mukavele alamadı’ dedi. Ben de ‘Karşımdaki Galatasaray başkanı, Langaspor’un değil’ dedim. İlk defa orada kazık yemiştim.

EMRE DEMİR'İ BÜYÜKLERE GETİRMEM
Emre'yi bu sezon veya gelecek yıllarda Türkiye'de bulunan 3 büyük kulübe vermek istemiyorum. Eğer onlara verirsem, Avrupa’ya satamam. Bir sene daha Kayseri'de oynasın, sonra Avrupa’ya bir kulübe veririz. Çocuk benim malım değil, kulüpte mukavelesi var. Çocuğun hakkını kollamak için şartları zorlarım

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.