Al Nassr, Belhanda için devrede!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Ocak ayında takımda  değişimin yaşanacağının sinyallerini verirken sarı-kırmızılılarda taraftarın istemediği adam konumunda bulunan  Younes Belhanda için Suudi Arabistan'dan talip var. Sezon  başında da Faslı yıldızı isteyen Al Nassr kulübünün Ocak ayında  da şartları zorlayacağı öğrenildi.

Skorer'in haberine göre; Galatasaray’da devre arasında satılması planlanan Belhanda için, Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr’ın yeniden devreye girdiği iddia edildi. Suudiler geçen sezon başında da bu oyuncuya talip olmuştu. Al Nassr’ın nasıl bir teklifle geleceği bilinmezken, sarı-kırmızılıların 10 milyon euroluk bir satış planladığı belirtildi. Daha önce Suudi Arabistan’a gitme fikrine soğuk bakan 29 yaşındaki futbolcunun bu kez nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. Belhanda’nın gitmek istememesi durumunda planlar altüst olacak.

ELEŞTİRİLERİN ODAĞINDA
Geçen sezon Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukta önemli pay sahiplerinden olan Younes Belhanda bu sezon parçalı formayla çıktığı 11 resmi maçta 2 gol atarken 1 de asist üretti. Belhanda, Real Madrid maçında oyundan çıkarken yuhalanmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.