Arda Turan, Galatasaray uğruna gemileri yaktı..

Galatasaray'ın eski futbolcusu Arda Turan, Başakşehir maçında maç öncesi Fatih Terim'in elini öperek hem taraftarı hem Fatih Terim'i şaşırtmıştı. Arda'nın bu hareketiyle Galatasaray'a dönmek istediği belirtilirken, paranın kendisi için önemsiz olduğunu belirtti.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da Arda Turan sesleri giderek yükseliyor. Galatasaray-Başakşehir maçı öncesi Fatih Terim'in elini öperek gündeme oturan tecrübeli yıldız, yuvasına dönmek için her yolu deniyor. Arda'nın boş mukaveleye imza atmaya hatta para almamaya bile hazır olduğu öğrenildi.

TERİM'E BASKI YAPIYORLAR
Arda Turan'ın Fatih Terim'e yakın olan isimleri dönüş konusunda ikna için devreye soktuğu da belirlendi. Bu isimlerin tecrübeli teknik adama baskı yaptığı öne sürülüyor.

BAŞAKŞEHİR DÜNDEN RAZI
Başakşehir Arda ile yolları ayırmaya çok sıcak bakarken, bir iddiaya göre tecrübeli yıldız, Galatasaray'a transferi konusunda Barcelona kulübü ile bile görüşme yaptı.

BARCELONA PARA İSTEMEYECEK
İspanyollar sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Arda için ücret istemeyecek. Yıldız futbolcunun yakın çevresine, "Para önemli değil. Yeter ki Galatasaray'a döneyim" dediği belirlendi.

32 yaşındaki futbolcu Arda Turan, Fatih Terim'in yanına gitmesiyle ilgili yaptığı açıklamada "Önceden planladığım bir şey değildi. Anlık bir olaydı. Fatih hocayı görünce gittim ve elini öptüm." diye konuşmuştu

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.