Arda Turan hakkında Fatih Terim'den açıklama!

Galatasaray - Başakşehir karşılaşmasında sahada oynanılan oyun ve alınan skordan bağımsız olarak çarpıcı bir gelişme yaşandı. Euro 2016 döneminde milli takımda teknik direktör Fatih Terim ile araları açılan Arda Turan karşılaşma öncesinde Galatasaray kulübesine gelerek deneyimli teknik adamın elini öptü ve başarılar diledi. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Fatih Terim, basın toplantısına kendisine gelen soruya da dikkat çeken bir cevap verdi.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Terim, Arda Turan'ın yanına gelmesine şaşırdığını söylerken, "Arda Turan için daha önce 'Kadroya aldım ama gönlüme almadım' dediniz. Gönlünüze aldınız mı? Bir de transfer söylentisi çıktı, neler söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt veren Fatih Terim "Açıkçası ben çok şaşırdım, beklemiyordum. Evlatlar bazen kızdırıyor, bazen şaşırtıyor, bazen de duygulandırıyor. benim tanıdığım o eski Arda Turan'ı görür gibi oldum. Ve ben de çok duygulandım. İnşallah onun da el öpenleri çok olur." dedi.

Milli takımda Arda Turan ile ilgili söylediği, "Kadroya aldım ama kalbime almadım" sözüyle ilgili Terim, "Benim bıraktığım, yetişmesine katkıda bulunduğum Arda, bu Arda. Bu Arda, adamın kalbine de gönlüne de girer. O gün o söylemi hak ediyorsa, bugün bu sözü de hak eder."  ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.