Ryan Babel sakatlandı!

Radamel Falcao ve Florin Andone'un sakatlığı sebebiyle forvet rotasyonunda problem yaşayan Galatasaray'a bir kötü haber de Ryan Babel'den geldi. Hollanda milli takımının yarın Estonya ile oynayacağı Euro 2020 eleme maçı öncesinde son antrenmanı sakatlığı sebebiyle bırakan 33 yaşındaki oyuncunun kadrodan çıkartıldığı açıklandı.

Euro 2020 elemeleri kapsamında C Grubu'nda oynadığı 7 maçta 5 galibiyet - 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek topladığı 16 puanla Avrupa Şampiyonası'na gitmeye hak kazanan Hollanda, grubun son maçında Estonya ile evinde karşılaşacak. Kuzey İrlanda karşılaşmasında ilk 11'de görev yapan ve 90 dakika sahada kalan Ryan Babel, milli takımın son antrenmanında sakatlanarak çalışmayı yarıda bırakırken yıldız oyuncunun milli takım kadrosundan çıkartıldığı açıklandı. 

Sezon başında bonservissiz olarak Galatasaray'a transfer olan Babel, bu sezon Sarı-Kırmızılı forma altında çıktığı 16 resmi karşılaşmada 4 gol - 1 asistlik performansla mücadele etti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.