Belhanda'dan beklenmedik çıkış: Gitmiyorum!

Bu sezon gösterdiği performans sonrasında eleştirilerin odak noktası haline gelen Younes Belhanda'nın devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, yönetimden Belhanda'nın menajerine "oyuncuya kulüp bul" denmesi üzerine Faslı oyuncudan cevap gecikmedi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; devre arasında Fatih Terim'in istediği transfer operasyonunu yapmak için Younes Belhanda'yı satmayı planlayan Galatasaray'da büyük kriz kapıda görünüyor. Sarı-Kırmızılılar geçtiğimiz günlerde menajer William D'Avilla ile görüşerek Faslı yıldıza kulüp bulmasını istemişti. Ancak bu gelişme sonrası Belhanda'dan şok bir tepki geldiği ortaya çıktı. Yıldız futbolcu, yönetime "Hiçbir yere gitmiyorum" mesajı yolladı.

Teknik direktör Fatih Terim'in de gözünden düşen ve son haftalarda kadrodaki yerini kaybeden Younes Belhanda'nın konuyla ilgili olarak menajeriyle yaptığı görüşmede "Kadro dışı bıraksalar bile ayrılığı düşünmüyorum. Burada ailemle beraber çok mutluyum. Sözleşmemin bitimine kadar 1.5 yıl daha buradayım." dediği öğrenildi. Bu tavır sonrasında Galatasaray yönetiminin ve teknik heyetin nasıl bir reaksiyon alacağı merak ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.