Divan gitti, Asrı geliyor!

Galatasaray'da uzun süredir gündemi meşgul eden Divan Restaurant tartışmaları sona eriyor. Geçtiğimiz hafta Koç Holding grubuna ait restaurantın sözleşmesini tek taraflı fesheden Galatasaray yönetimi, milli aranın ardından Ali Sami Yen Stadı'nda yemek hizmeti verecek olan firmayı da belirledi. 

Galatasaray yönetimi stadyumda yemek hizmeti veren Divan Restaurant'ın sözleşmesini feshederken, 500bin dolarlık tazminat maddesine rağmen tek taraflı fesih sonrasında herhangi bir tazminat ödenmeyeceği belirtilmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Galatasaray resmi olarak sözleşmeyi feshettiğini Divan Restaurant grubuna gönderdi ve en kısa sürede stadyumdaki işletmeleri boşaltmaları istendi. Çaykur Rizespor maçında Divan grubuna ait herhangi bir büfe veya kafeterya işletmesi açık değildi. 

Ali Sami Yen Stadı'nda milli aradan sonra yer alacak olan yemek şirketi de belli oldu. Galatasaray'da personel yemeklerinin de tedariğini sağlayan ve aynı zamanda Milli Takımların da stadyumlarda hizmet sponsoru olan Asrı Gıda ile görüşen yönetim, her konuda anlaşma sağladı. Asrı Gıda'nın milli takımlar arasında tüm teçhizatıyla kurulum yapacağı öğrenildi.

Asrı Gıda'nın çalıştığı firmalar arasında Galatasaray ve TFF'nin yanı sıra Türkiye Basketbol Federasyonu, Milli Olimpiyat Komitesi, Tırsan, Şen Piliç, Sırma gibi önemli markalar yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.