Efeler Ligi | Cimbom ilk yenilgisini yaşadı!

Galatasaray HDI Sigorta, Axa Sigorta Efeler Ligi 7. haftasında Ziraat Bankası’nın konuğu oldu. Filenin Aslanları zorlu karşılaşmada rakibine 3-0 mağlup oldu ve bu sezonki ilk mağlubiyetini yaşadı. 

Başkent Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma Galatasaray HDI Sigorta sayısıyla başladı. İlk set teknik molasına 12-11 önde giren ev sahibi ekip oldu. Setin sonu müthiş bir mücadeleye sahne olurken, 25-25’lik beraberlikle uzayan seti Ziraat Bankası 33-31’lik üstünlükle kazandı. Setlerde 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, ikinci set teknik molasına 12-8 önde girdi. Teknik molanın ardından oyun üstünlüğünü sürdüren Ziraat Bankası ikinci seti de 25-18 kazandı ve setlerde durumu 2-0’a getirdi.

Üçüncü sete de etkili başlayan ev sahibi ekip teknik molasına 12-8 üstün girdiği seti 25-18’le kazandı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Takımımız, bu sonuçla ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

Galatasaray HDI Sigorta, Axa Sigorta Efeler Ligi 8. haftasında 24 Kasım 2019 Pazar günü saat 19.00’da Spor Toto’yu Burhan Felek Voleybol Salonu’nda konuk edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.