Emre Taşdemir büyük oynadı!

Süper Lig'de deplasmanda oynanılan Gaziantep FK karşılaşmasında teknik direktör Fatih Terim tarafından Yuto Nagatomo'nun yerine şans bulan Emre Taşdemir hem kendisi hem de takımı adına önemli bir maçı geride bıraktı. Yaklaşık 4 yıl sonra ligde asist yapan genç savunma oyuncusu ayrıca başarılı performansıyla da formayı aldığı Nagatomo'yu geride bırakmasını bildi.

20 MAÇ SONRA BEK KATKISI
Gaziantep karşısında formsuz Yuto Nagatomo'nun yerine ilk 11'de şans bulan Emre Taşdemir büyük bir hasrete son verdi. Genç futbolcu 43. dakikada sol taraftan çizgiye inerek altı pasa çıkarttığı nefis pasla Sofiane Feghouli'nin golünü hazırlarken, Galatasaray takım olarak tam 20 maç sonra savunma bekinden skora katkı sağlamış oldu.  Takımın diğer bekleri Mariano ve Nagatomo son olarak geçen sezon Kayseri maçında gol ve asist üretmişti.

1413 GÜN SONRA ASİST YAPTI
Emre Taşdemir kariyeri boyunca çok önemli sakatlıklar geçirdi. Bu sebeple bir türlü beklenilen istikrarı tutturamadı. 24 yaşındaki sol bek dün Sofiane Feghouli'nin attığı golde attığı ölçülü pasla nefis bir asist yaptı. Bu Emre Taşdemir'in 1413 gün sonra yaptığı ilk asist oldu.. Emre son olarak 27 Aralık 2015'te golden bir önceki pası vermişti.

NAGATOMO'YU GERİDE BIRAKTI
24 yaşındaki oyuncu, Gaziantepspor deplasmanındaki performansıyla Japon sol beki unutturdu. Nagatomo bu sezon en iyi oynadığı maçta 6 bindirme, 5 orta istatistiği yakalamıştı. Emre dün 13 bindirme, 9 orta ile Japon futbolcuyu solladı. Feghouli'nin golünde ise mükemmel bir asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.