Engelsiz Aslanlar son topta kaybetti!

TSB Süper Ligi'nde normal sezonun 9.haftasında Galatasaray TSB takımı (nam-ı diğer Engelsiz Aslanlar) deplasmanda ezeli rakibi 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar ile karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada takımımız son saniyede potasında gördüğü basketle sahadan 69-67 mağlup ayrıldı.

Fatih Spor Kompleksi'nde oynanan mücadeleye takımımız Özgür, Bulut, Enes, İsmail ve Maşide 5'i ile çıktı. Maçta ilk sayılarımız Enes ile geldi. İsmail, Enes, Özgur ve Bulut'un sayılarıyla etkili olduğumuz birinci çeyreği 19-15 önde noktaladık. İkinci çeyrekte de rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren Engelsiz Aslanlar devreyi 34-27 üstün tamamladı.

İkinci devreye Bulut ve Enes ile bulduğumuz sayılarıyla başladık. Ev sahibi ekip üst üste basketler kaydederek farkı kapattı ve skor 45-45'te eşitlendi. Çekişmeli geçen üçüncü çeyrek 48-48'lik eşitlikle tamamlandı. Son çeyreğe Enes Bulut'un üç sayılık basketi ile takımımız giriş yaptı. Basa baş geçen son çeyrekte ev sahibi takım son saniyede bulduğu basketle mücadeleyi 69-67 kazandı. Maçtaki en skorer ismimiz Enes Bulut'un 33 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.