Falcao, Başakşehir maçıyla dönüyor!

Radamel Falcao
Galatasaray'ın sezon başında uzun bir sürecin ardından renklerine kattığı Radamel Falcao, sakatlığı nedeniyle haftalardır sarı-kırmızılı formayı giyemezken yıldız oyuncunun dönüş tarihi netleşti. Kolombiyalı golcünün milli aranın ardından takıma döneceği ve çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. maçında Paris Saint Germain ile oynadığı mücadelede geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Radamel Falcao'nun sahalara dönüş tarihi belli oldu. Bir süredir İspanya'da tedavi gören Kolombiyalı golcü, Türkiye'ye dönerken tedavisinde sona gelindiği ve milli arada takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği öğrenildi. Radamel Falcao'nun Süper Lig'in 12. haftasında oynanacak olan Başakşehir maçında forma giyebileceği öğrenildi. 

ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Radamel Falcao, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda çalışmalara başladığını duyurdu. Kolombiyalı golcü özel bir video paylaşırken, "Sıkı çalışma" notunu düştü. Falcao'nun bu paylaşımı taraftarları heyecanlandırırken Başakşehir maçında sahalara dönmesi ve gollerine başlaması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.