Falcao dönüyor!

1 Ekim'de oynanılan Paris SG karşılaşmasında aşil tendonuna aldığı darbe sonrasında sakatlanan ve uzun bir süredir takımdan ayrı kalan Radamel Falcao, bir süredir tedavisini sürdürdüğü Madrid'den bugün akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek.

Galatasaray'da transferi adeta yılan hikayesine dönen ve geldi - geliyor - gelecek iddialarıyla neredeyse 3 ay geride bırakılırken, Radamel Falcao'nun macerası kısa sürdü. Şampiyonlar Ligi'nde oynanılan Paris SG maçında sakatlanan Kolombiyalı yıldız oyuncu uzun bir süredir tedavisi nedeniyle takımdan ayrı kalırken hakkında bir çok spekülasyon ortaya atılmıştı. Rehabilitasyon sürecinin bir kısmını Madrid'de özel doktoruyla gerçekleştiren Falcao'nun tedavisi tamamlandı ve yıldız oyuncu bugün İstanbul'a gelecek. Galatasaray sağlık kurulu tarafından bir dizi testlere tutulacak olan Radamel Falcao'nun çıkacak sonuçların olumlu olması halinde hafta başından itibaren takımla çalışması bekleniyor.

Süper Lig'de bu hafta oynanacak Trabzonspor maçının yanı sıra gelecek hafta Alanyaspor karşılaşmasında da forma giymesi beklenmeyen yıldız oyuncunun 15. haftada oynanacak olan Ankaragücü karşılaşmasında forma giyebileceği gelen haberler arasında.. El Tigre bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 5 maçta sadece 1 gol atabildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.