Fatih Terim: Bir pozisyon verdik, onda da kaybettik..

Milli aranın ardından Süper Lig'de haftanın açılış maçında Medipol Başakşehir'i evinde ağırlayan  ve sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılarak iç sahadaki yenilmezlik serisi sona eren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Genele baktığımız zaman ilk yarı bir pozisyon verdik, ikinci yarıda ikinci kaleyi tutan da gol oldu. Ne olursa olsun gole kadar iyi oynadığımız düşüncesindeyim, kolay bir takımla oynamıyoruz. Tabii ki gol bulamayınca o heyecanı yaşayamıyorsunuz. Kendinize bir itici güç olarak gol çok önemlidir futbolda. Golü bulmak çok başka bir şey. Dolayısıyla golden vazgeçtik, çıkarken kaptırdığımız toptan yediğimiz gollerden bir tanesini daha gördük. Belki de sahanın en iyisinden Lemina’nın yaptığı hata gole mal oldu. Daha önce golü bulabilir miydik evet ama kaybedeceğimiz gün bugünmüş ve kaybettik. Beklenilmedik sakatlıklar bizi bazı şeylere mecbur ediyor, çünkü listeye yazdıklarımız ve yazmadıklarımız var. Şampiyonlar Ligi içinde de sıkışık durumdayız. Bir de Nzonzi’de kart cezası var. O yüzden Brugge maçına çok daha eksiğiz. O yüzden şartlar ne olursa olsun gemiyi Ocak ayına kadar yanaştıracağız bir şekilde

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.