Fatih Terim: Değişiklik yapmak zorundayız..

Süper Lig'de sezonun 10.haftasında Çaykur Rizespor'u evinde ağırlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Yaptığı tercihleri "rotasyon yapmak zorundayız" diyerek açıklayan İmparator, iç sahada devam eden 40 maçlık galibiyet serisini de sezonun tamamına yaymaları gerektiğini belirtti. Fatih Terim'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Çarşamba - Pazar olarak oynayacağız, böyle baktığımızda zaten değişiklik yapmak zorundayız. İster rotasyon dersiniz, ister değişiklik dersiniz. Bunu hep beraber oynamak zorundayız. Bazı arkadaşlarımızın 4 günde de eski haline dönemediğini gördük. Bunu hep beraber oynayacağımızı söylemiştim zaten, bugünkü değişiklikleri bu şekilde de yorumlayabilirsiniz.

Bizim oyun kurgumuzda yada anlayışımızda değişiklik yok. Ufak tefek yaptığımız müdahalelerin dışında, geçen sene veya bir önceki seneki oyun anlayışımızla oynuyoruz. Bazı arkadaşlarımızın bu oyuna bakışı yada ezberi gelişmemiş olabilir. Onun dışında değişiklik yok. Bakış açımız şöyle olmalı, şuana kadar %25'ini oynayamadık ancak geriye kalan %75 var. Bundan sonra kalan etapta daha iyi oynayarak, daha çok kazanarak ve puan alarak üzdüğümüz taraftarlarımızı memnun edebiliriz. Bizler de üzülüyoruz. Daha iyisi olması için çabalıyoruz. Umarım bugünden itibaren kalan %75'lik kısımda başarılı oluruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.