Fatih Terim ilk 11'de değişikliğe gidiyor!


Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek Galatasaray'da Fatih Terim ilk 11'de değişikliğe gidiyor. Sarı-kırmızılarda deneyimli teknik adam, Mariano-Nagatomo-Babel ve Belhanda'yı yedek oturtacak.

9 haftası geride kalan ligde 14 puan kaybeden ve son olarak derbide Beşiktaş'a mağlup olan Galatasaray, ilk 11'de değişikliğe gidiyor. Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim beklerde Emre Taşdemir-Şener Özbayraklı ikilisine şans verecekken Ryan Babel yerine Adem Büyük'ün Younes Belhanda yerineyse Jean Micheal Seri'nin oynaması bekleniyor. Fatih Terim stoperde ise cezalı olan Marcao yerine Ryan Donk'a forma şansı verecek. 

36 MAÇTA 5 YENİLGİ
Galatasaray ve Rizespor, Süper Lig tarihinde 36 kez karşılaştı. Bu karşılaşmaların 24'ünü Galatasaray kazanırken, 5'inde ise Rizespor karşılaşmadan galip ayrıldı. Galatasaray, Süper Lig'de Rizespor ile oynadığı 36 maçın 34'ünde ve son 28 maçta rakibine gol atmayı başardı. Sarı-kırmızılılar'ın bu fikstürde gol atamadığı son maç 16 Mayıs 1987'de oynandı (0-2). Bunun yanı sıra, Galatasaray ile Rizespor'un Süper Lig'de oynadığı son 10 maçın 6'sı beraberlikle sonuçlandı (Galatasaray üç, Rizespor bir galibiyet).

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.