Florin Andone: En kötü 1 puanla dönmek istiyoruz...

Galatasaray'ın Rumen forveti Florin Andone, Real Madrid maçı öncesi düzenlenen basın toplantısına katıldı. Çok güçlü bir rakiple, çok zor bir maç oynayacaklarını söyleyen Andone, sahadan beraberlikle ayrılmanın da kötü sonuç olmayacağını vurguladı.

"EN KÖTÜ 1 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ."
"Normal bir maç değil. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorsunuz, deplasmanda oynuyorsunuz. 3 maçımız kaldı bunun bilincindeyiz. Bu 3 maçta toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Yarın da umarım puanlarla döneriz ama en kötü bir puanla dönmek istiyoruz."

"YARIN MAKSİMUM PERFORMANSIMIZI GÖSTERMEMİZ GEREKİYOR."
"Dürüst olmam gerekirse, tabii ki kazanmak istiyoruz ama 1 puan da bizim için kötü olmaz. Real Madrid'e karşı çok oynadım, bu da benim için avantaj olabilir. İlk maçta önemli pozisyonlar yakaladık, yarın niye yakalamayalım? Yakaladığımız pozisyonları gole çevirmemiz gerekiyor. Neden olmasın? Yarın maksimumu göstermemiz gerekiyor. iyi mücadele edip, iyi hücum yapıp, yakaladığımız pozisyonların en az birini gole çevirip, hedefimiz buradan 3 puanla ayrılmak ama 3 puanla olmasa da, 1 puan da iyi diye düşünüyorum" 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.