Fransızlar genç kaleci Berk için geliyor!

Sezon başında teknik direktör Fatih Terim tarafından yurt dışı kampına götürülen ve zaman zaman A takımla çalışmalara katılan U19 takımının kalecisi Berk Balaban için Fransızlardan flaş bir iddia geldi.. 18 yaşındaki kaleciyi Metz kulübünün yakından takip ettiği ve Galatasaray'a resmi teklif sunmaya hazırlandığı iddia edildi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın genç kalecisine Metz resmen talip oldu! 2000 doğumlu olan Berk, altyapı eğitiminin tamamını Galatasaray akademisinde alırken geçtiğimiz sezon itibariyle profesyonel sözleşmeye imza attı. 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Berk Balaban için Fransa Ligi takımlarından Metz'in bir süredir ilgilendiği ve oyuncu için resmi teklif yapacağı iddia edildi. Fransız ekibinin yöneticilerinin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek Berk Balaban için yönetimle görüşeceği ve 3 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra bir sonraki satıştan %40 pay teklif edeceği iddia edildi.

U19 takımının düzenli olarak formasını giyen Berk bu sezon U19 Süper Ligi ve UEFA Gençlik Ligi olmak üzere toplamda 15 maçta görev yaptı ve 5 maçta kalesini gole kapatmasını bildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.