Galatasaray, Emre ve Mert Hakan'la anlaştı!

emre kılınç
Süper Lig'de sezonun ilk yarısını zirvede bitirmek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray bir yandan da devre arasında kadrosunda yapacağı operasyon için hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek olan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç ile anlaşmaya varırken Sivasspor'a da makul bir bonservis vererek Ocak ayında transferi bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Cimbom, Fatih Terim'in isteği doğrultusunda Sivasspor'da yıldızları parlayan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'ın peşine düştü. Galatasaray'ın Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş ile anlaştığı öğrenildi. Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcular için sarı-Kırmızılı yönetim, Ocak ayından itibaren iki oyuncuyla da kulüplerine haber vermeden görüşme ve anlaşma yapma hakkına sahip. Şu ana kadar menajerler vasıtasıyla gerçekleşen görüşmeler olumlu sonuç verdi. Hatta son olarak Başakşehir’in de araya girdiği, ancak Galatasaray’ın hızlı davranarak bir adım öne geçtiği belirtildi.

Ya ucuza ya bedavaya
Galatasaray cephesi, iki oyuncuyu da devre arasında renklerine bağlayarak ikinci yarıda yararlanmayı planlıyor. Fatih Terim, bu hamleyle birlikte kadrodaki yerli oyuncu sayısını arttırmak ve takımın üzerindeki ölü toprağını tamamen atmak istiyor. Bu nedenle Sarı-Kırmızılılar, makul bir bonservis ödeyerek veya takasla bu transferi tamamlamanın hesapları içinde. Ancak Sivasspor cephesinden olumsuz bir geri dönüş yapılması durumunda, Mert Hakan ve Emre Kılınç transferleri için sezon sonu beklenecek ve herhangi bir bonservis ödenmeyecek.

İkisi de çok yetenekli
Sivasspor’da yıldızını parlatan iki futbolcu da 25 yaşında. Sol ayaklı Emre Kılınç, her iki kanatta da görev yapabiliyor. 1.74 boyundaki oyuncu, Türk Milli Takımı’nın formasını da 2 kez giydi. Emre’nin takım arkadaşı Mert Hakan’ın boyu da 1.74... Sağ ayağını kullanan genç yetenek, orta sahanın merkezinde veya sağ kanatta oynayabiliyor. İki oyuncu da Türk kulüplerinin altyapısında yetişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.