Galatasaray'a 900 bin euro daha!

galatasaray-club brugge
Şampiyonlar Ligi A grubu beşinci maçında Ali Sami Yen'de Club Brugge ile 1-1 berabere kalan Galatasaray maçın sonunda büyük hüsran yaşadı. Sarı-kırmızılılar bu beraberlikle grupta UEFA Avrupa Ligi için şansını zora soktu. Cimbom puanını 2'ye yükseltirken UEFA'dan da 900 bin euro prim aldı.

Galatasaray, Club Brugge maçını kazanamayarak UEFA Avrupa Ligi'ne kalma şansını çok zora soktu. Cimbom grupta 2 puanda kalırken Club Brugge ise puanını 3'e yükseltti. Galatasaray son hafta oynayacağı Paris Saint Germain maçını kazanması durumunda grubu 3. bitirecek. Sarı-kırmızılılar Brugge maçında aldığı beraberlikle UEFA'dan 900 bin euro prim alma hakkı da kazandı. Galatasaray'ın bu sezon UEFA'dan aldığı prim ise 1.8 milyon euroya çıktı. Ayrıca bu beraberlikle birlikte Cimbom, Türkiye’ye uluslararası arenada 200 puan daha getirmiş oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.