Galatasaray'da hedef Kaan Ayhan..

Galatasaray'da Luyindama'nın şok sakatlığı sonrası stopere alınacak isim belli oldu. Sarı kırmızılı yönetim Ocak ayında satılması planlanan isimlerin satışından elde edilen gelir ile milli futbolcu Kaan Ayhan'ı kadrosuna katacak.

Hücum hattını Onyekuru, Shaqiri ve Arda Turan gibi kiralık veya bonservis maliyetsiz isimlerle güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray’da, satılması düşünülen isimlerden gelecek para, Kaan Ayhan transferine yatırılmak isteniyor.

Luyindama’nın sakatlanarak sezonu kapatmasıyla, defanstaki liderini kaybeden Sarı- Kırmızılılar, Fatih Terim'in ısrarı üzerine Fortuna Düsseldorf ile bir kez daha masaya oturacak.

25 yaşındaki milli futbolcunun bonservisi için 8-10 milyon Euro civarında rakamlar konuşulsa da, Galatasaray’ın planı önce oyuncuyu ikna ederek kulübü üzerinde bir baskı oluşturmak ve bu fiyatı aşağıya çekmek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.