Galatasaray'da Jimmy Durmaz joker olacak!

Milli takım arası Galatasaray'a hiç iyi gelmedi. Fernando Muslera başta olmak üzere Luyindama, Lemina, Babel gibi ilk 11 oyuncuları sakatlanırken teknik heyet çözümü yedek kulübesinden üretecek. O çözümlerden biri ise Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı isimlerden birisi olan Jimmy Durmaz olacak. İsveç asıllı oyuncunun orta sahada bir çok bölgede forma giymesi teknik heyetin adeta jokeri olmasını sağlayacak.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Bu sezon sadece 6 maçta 204 dakika forma şansı bulabilen Jimmy Durmaz, Başakşehir karşısında Galatasaray’ın jokeri olacak. 30 yaşındaki kanat oyuncusu, skorun gidişatına göre ikinci yarıda oyuna dahil olacak. Orta sahada hem kanatlarda hem de merkezde forma giyen tecrübeli oyuncunun özellikle Lemina'nın sakatlık durumuna göre ilk 11'de olma ihtimali dahi bulunuyor. Başakşehir karşısında Galatasaray’da oyun kurucu rolünü Ömer Bayram üstlenecek. Terim, milli futbolcunun yüksek temposundan yararlanarak, takımını hücuma daha hızlı taşımayı hedefliyor. Sol bekte ise Emre Taşdemir görev yapacak.

Kemal Uğurlu uğur getirmedi!
Galatasaray ile Başakşehir arasındaki kritik maçı yönetecek olan hakem Yaşar Kemal Uğurlu, Sarı-Kırmızılı ekibin yüzünü güldürmüyor! Cim Bom, Uğurlu’nun düdük çaldığı 6 lig maçında 3 galibiyet, 3 de mağlubiyet elde etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.