Galatasaray'da köprüden önce son çıkış!

Madrid'den büyük bir hezimetle dönen Galatasaray, milli maçlar nedeniyle lige verilecek ara öncesinde son kritik karşılaşmasını bugün Gaziantep deplasmanında oynayacak. Bu sezon iyi bir performans gösteren Güney ekibi karşısında sahadan mutlak 3 puanla ayrılmak isteyen Fatih Terim'in öğrencileri için bu karşılaşma bir nevi "köprüden önceki son çıkış" olacak..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, milli maçlar nedeniyle lige verilecek ara öncesi son kritik sınavına bugün çıkıyor. Sarı-Kırmızılı ekip, Sumudica yönetiminde iyi bir sezon çıkaran ligin yeni temsilcisi Gaziantep karşısında 3 puan arayacak. Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’den 6 gol yiyerek büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Cim Bom için, Gaziantep deplasmanı tam anlamıyla ‘son çıkış’ olarak görülüyor. Ligde zirve yarışından kopmak istemeyen, ancak deplasman maçlarında ciddi sıkıntılar yaşayan Galatasaray’da, 3 puandan başka bir hesap yapılmıyor. Zira milli ara sonrasında da Galatasaray’ı çok zorlu bir fikstür bekliyor.

ÜST ÜSTE KRİTİK MAÇLAR
Aslan önce Başakşehir’i sahasında konuk edecek, ardından ligde Trabzon deplasmanına gidecek. Sonrasında Alanyaspor’u ağırlayacak olan Galatasaray’ın ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde de üst üste Club Brugge ve PSG’yle de çok kritik karşılaşmaları var. Sarı- Kırmızılı ekibin her iki kulvardaki kaderi de işte bu zorlu fikstür sonrası netleşecek gibi görünüyor. Aslan ligdeki şampiyonluk iddiasını sürdürmek için kayıpsız yoluna devam etmek isterken, Avrupa Kupaları'nda bahar aylarını görmesi için Club Brugge karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak zorunda..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.