Galatasaray'da zor karar!

Galatasaray'da sezon başından Brighton kulübünden kiralık olarak kadroya katılan ve gösterdiği özverili performansla alkış alan Florin Andone, milli ara öncesinde Gaziantep deplasmanında yaşadığı sakatlık sonrasında uzun bir süre sahalardan uzak kalacak. Rumen yıldız için sağlık ekibinden gelecek raporu bekleyen teknik heyet oyuncuyla yola devam edip, etmeyeceğine karar verecek.

Skorer gazetesinde yer alan habere göre; Radamel Falcao'nun yokluğunda gösterdiği performansla alkış alan Florin Andone'nin sakatlığı şok etkisi yarattı. Gaziantep maçında dizinden ağır bir sakatlık geçiren Rumen yıldızla ilgili doktorların, "En erken Mart başında dönebilir." şeklinde rapor verdiği öğrenildi. Hatta Andone'nin sezonu kapatma ihtimali bile olduğu iddia edildi. Bu gelişme üzerine Fatih Terim'in, "Maksimum 1-2 ay için Andone'yi kadroda tutamayız" dediği belirlendi.

AMELİYAT SONRASI GERİ DÖNEBİLİR
Sağ diz iç yan bağında tama yakın yırtık, ön çapraz bağında gerilme ve kısmi hasar tespit edilen Andone'nin önümüzdeki günlerde ameliyat olması söz konusu.. Yıldız oyuncunun ameliyatı sonrası sağlık kurulu ile toplantı yapılacağı öğrenildi. Eğer tablo değişmezse yönetim Brighton kulübü ile kiralık anlaşmasının iptalinin masaya yatırılacağı ifade ediliyor. Eğer İngilizler olumsuz yanıt verirse bu kez Andone'nin sözleşmesinin dondurulması gündeme gelebilir. Galatasaray, ara transfer döneminde bu ihtimale karşılık Rumen yıldızın yerine yeni bir forvet transferi için harekete geçecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.