STSL | Aslan, Antep'te kükredi!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK'ya konuk oldu. Sarı-kırmızılılar zorlu deplasmanda Ömer Bayram ve Sofiane Feghouli'nin attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Cimbom puanını 19'a yükseltirken milli araya moralli girdi.

Galatasaray karşılaşmaya Muslera - Emre, Ahmet, Marcao, Luyindama, Mariano - Ömer, Lemina, Feghouli - Adem ve Andone ilk onbiriyle başladı. Maçın henüz 9. dakikasında Andone bir sakatlık geçirdi ve oyuna devam edemedi. Rumen golcü yerine Ryan Babel oyuna dahil oldu. Karşılaşmada oyunun kontrolünü elinde tutan Galatasaray, 21. dakikada golü buldu. Ömer Bayram ceza sahası dışından enfes bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Cimbom'u 1-0 öne geçirdi. Skor üstünlüğünü ele alan Galatasaray, oyunu kontrol ederken ilk yarının sonunda Emre Taşdemir'in asistinde Sofiane Feghouli ile farkı 2'ye çıkardı. İlk yarıda başka gol olmadı ve sarı-kırmızılılar soyunma odasına 2-0 üstün girdi.

İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi ekip olurken Galatasaray skoru korumaya yönelik bir oyun yapısıyla başladı. Dakikalar 63'ü gösterdiğinde Cimbom'da Lemina sarı kart gördü. 66. dakikada Ömer Bayram yerini Seri'ye bıraktı. Galatasaray, 70. dakikada üçüncü gole çok yaklaştı. Sofiane Feghouli'nin ceza sahası içinden vuruşu direkten döndü. Dakikalar 81'i gösterdiğinde Feghouli bir kez daha direğe takıldı. Cezayirli yıldızın frikiği direkten döndü. Maçın 87. dakikasında Taylan Antalyalı, Adem Büyük yerine oyuna dahil oldu. Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Galatasaray zorlu deplasmandan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Cimbom puanını 19'a yükseltti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.