Harrison ve Jones, Oldenburg maçında yok!

Aaron Harrison
ING Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz hafta sonu DAÇKA'yı 78-75 yenen Galatasaray Doğa Sigorta, EuroCup'ta oynayacağı EWE Baskets Oldenburg maçı hazırlıklarını sürdürürken sarı-kırmızılılarda iki eksik bulunuyor. Yenilmez Armada'da yapılan son idmanda Aaron Harrison ve Lazeric Jones yer almadı.

Galatasaray Doğa Sigorta, EuroCup'ta deplasmanda oynayacağı EWE Baskets Oldenburg maçı için hazırlıklarını bugün noktalarken Cimbom'da iki önemli eksik bulunuyor. Çarşamba günü oynanacak mücadele öncesinde İstanbul’daki son idmana, ayak bileğinde ağrı hisseden Aaron Harrison ve darbeye bağlı sakatlığı bulunan Lazeric Jones katılmadı. İki oyuncunun da zorlu mücadelede forma giymesi beklenmiyor. 

İSTANBUL'DA RAHAT KAZANMIŞTIK
Galatasaray Doğa Sigorta, EuroCup D grubu ikinci haftasında EWE Baskets Oldenburg'u taraftarının önünde 92-80 gibi farklı bir skorla yenmeyi başarmıştı. Yenilmez Armada'nın grupta 5 galibiyet - 2 yenilgisi bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.