Kazımcan Karataş için resmi açıklama!

Kazımcan Karataş
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, "Futbolcuların geleceğine yatırım yapmalıyız." diyerek gelecek vadeden isimlerin transfer edilmesini isterken hedefteki isim de belli oldu. Cimbom, TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'da oynayan Kazımcan Karataş'ı istiyor. 

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın sportif direktörü Özden Töraydın genç oyuncuları Kazımcan Karataş için Galatasaray'dan teklif aldıklarını açıkladı. Töraydın konuyla ilgili olarak, "Kazımcan Karataş için Galatasaray teklif yaptı. Konuyu önümüzdeki hafta yönetim kurulunda değerlendirerek Galatasaray'ın teklifine cevabımızı ileteceğiz" açıklamasını yaptı. 

Kazımcan Karataş kimdir?
16 Ocak 2003 doğumlu olan Kazımcan Karataş, 2013 yılında Altay alt yapısında futbola başladı. Forvette görev yapan Kazımcan, İzmir ekibinde U14'te 43 maçta 14 gol, U15'te 24 maçta 16 gol, U16'da 13 maçta 3 gol ve U17 Elit Akademi Ligi'nde 28 maçta 23 gol kaydetti. Altay ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kazımcan, Üç kez U17 Milli Takımı'nda forma giydi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.