Kazımcan Karataş için teklif!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in devre arasında takımda gerçekleştireceği gençleştirme operasyonu yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Kadrosundaki oyuncu grubunu gençleştirmeyi ve potansiyeli yüksek isimlerden kurgulamayı planlayan Terim, bu sezon Altay'da gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken 16 yaşındaki Kazımcan Karataş için yönetime talimat verdi. 

DHA'da yer alan habere göre; Galatasaray'da kadroyu gençleştirme harekatı resmen başladı. Scout ekibinin bir süredir takip ettiği ve teknik direktör Fatih Terim'in de transferine onay verdiği Altay forması giyen Kazımcan Karataş için Sarı-Kırmızılı yetkililer İzmir kulübünün kapısını çaldı. Bu sezon A takım kadrosunda yer almasına karşın U17 Ligi'nde boy gösteren ve attığı 12 golle dikkatleri üzerine çeken 2003 doğumlu genç forvet oyuncusu için Galatasaray'ın teklifi belirtilmedi. 

Bu sezon başında Altay kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzalayan genç oyuncu U17 Milli Takımı'nda da bugüne kadar 3 maçta görev yaptı. İzmir ekibinin gelecek vaadeden önemli isimleri arasında gösterilen Kazımcan Karataş'ın devre arasında Galatasaray'a olası transferinde en az 1 sezon daha kiralık olarak Altay'da forma giymesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.