Mustafa Cengiz: Divan Restaurant'ın sözleşmesini feshettik!

mustafa cengiz
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV'de gündeme ilişkin açıklamalar yaparken Ali Sami Yen'de yemek hizmeti veren Koç Holding grubuna ait Divan Restaurant ile sözleşmenin feshedildiği ve yeni bir firma ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

Gündeme dair GS TV'de açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, Divan Restaurant ile sözleşmenin fesh edildiğini duyurdu. Cengiz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Divan Restaurant'ın hizmetinden memnun olmamaya başladık. 500 bin dolarlık teminat mektubu vardı, o yüzden daha önce fesh etmemiştik. Geçen hafta süre doldu ve feshettik. Onlara bildirdik ve teşekkür ettik. Tek taraflı feshedemezsiniz diyerek itiraz ettiler. Haklı olabilirler. Kap kacaklarının olduğunu söylediler, noter ile gelsinler, alsınlar. Bu grubun Galatasaray ile mahkemelik olacağını düşünmüyorum. Yeni bir firmayla anlaştık. Kimseyle kavga için bir şey yapmıyoruz. Bu ticari bir olay. Mutsuzduk ve sürdürmek istemedik. Teminat için süre bitti, sözleşmeyi feshettik.. Bu kadar basit." sözlerini söyledi.

GALATASARAY, ASRI GIDA İLE ANLAŞTI
Ali Sami Yen'de yemek hizmeti verecek şirketin Asrı Gıda olacağı iddia ediliyor. Asrı Gıda'nın milli takımlar arasında tüm teçhizatıyla kurulum yapacağı konuşuluyor. Asrı Gıda'nın çalıştığı firmalar arasında TFF'nin yanı sıra Türkiye Basketbol Federasyonu, Milli Olimpiyat Komitesi, Tırsan, Şen Piliç, Sırma gibi önemli markalar yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.