Radamel Falcao, ne zaman %100 hazır olacak?

Yaz döneminde transferi için yoğun çaba harcanan ama transferinden sonra yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Radamel Falcao'nun ne zaman sahalara döneceği merak konusu oldu. El Tigre bir süredir İstanbul'da çalışmalarını sürdürürken, Salı günü bir haftalığına yeniden İspanya'ya gidecek.

Sporx'in haberine göre; Türkiye’de yılın transferi olan ve imzası dünya çapında ses getiren Radamel Falcao, aşil tendonundaki sakatlık nedeniyle 1 Ekim’deki PSG maçından beri takımdan ayrı kaldı. Kasım ayının başında tedavi için İspanya’ya giden Kolombiyalı golcü, Madrid’den 5 gün gecikmeli de olsa sonunda döndü. Ancak tecrübeli futbolcu yarına kadar İstanbul’da belirlenen programa uyup daha sonra tekrar İspanya’ya gidecek ve tedavisine 1 hafta daha burada devam edecek. 33 yaşındaki golcü oyuncunun Aralık ayında sahalara döneceği belirtiliyor.

ARKA ARKAYA ÖDEME
Falcao, sezon başında Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kolombiyalı yıldıza 3 sezon boyunca 5 milyon euro net maaş ödenecek. 33 yaşındaki golcü oyuncu 5 milyon euronun 2 milyon eurosunu peşin olarak aldı. Kalan 3 milyon eurosunu ise 10 taksitle 300’er bin euro olarak alacak. Yönetim, şu ana kadar Falcao’ya 1 Ekim ve 31 Ekim’de 300’er bin euro ödedi. Yani yönetimin Kolombiyalı golcüye ödediği rakam 2 milyon 600 bin euroyu (16 milyon 506 bin TL) buldu. 30 Kasım’da da Falcao’ya 300 bin euroluk bir ödeme daha yapılacak. Kasım ayı sonunda yapılacak ödeme ile birlikte Kolombiyalı golcüye toplam 2 milyon 900 bin euro (18 milyon 411 bin TL) ödenmiş olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.