Radamel Falcao'dan müjdeli haber..

Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği yıldız isim Radamel Falcao yaklaşık bir buçuk aydır forma giyemiyor. En son 1 Ekim'de oynanan PSG maçında forma giyen Kolombiyalı golcünün, milli takım arasından sonra oynanacak Başakşehir maçıyla sahalara dönmesi bekleniyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; Attığı gollerle değil sakatlığıyla manşetleri süsleyen Radamel Falcao geri dönüyor! 1 Ekim'de PSG ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında yaşadığı sakatlık sonrası uzun süredir formasından uzak olan Kolombiyalı yıldız geçen hafta başı tedavisi için İspanya'ya gitmişti.

Atletico Madrid'te forma giyerken doktoru olan Joaquin Juan'a tedavi olan Falcao bugün İstanbul'da olacak. Tedavi süreci tamamlalan ve sakatlığını atlatan tecrübeli yıldızın kısa süre içinde takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Falcao'nun milli aradan sonra oynanacak olan Başakşehir karşılaşmasında da formasına kavuşacağı öğrenildi. Ancak yıldız futbolcunun uzun süredir görev yapamadığı için yüzde yüz maç kondisyonu ve fizik gücüne kavuşmasının 1 ayı bulabileceği ifade ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.