Yunus Akgün'ün sözleşmesi uzatıldı..

Geçen sezon teknik direktör Fatih Terim tarafından A takıma alınan ve sık sık forma şansı verilen genç oyuncu Yunus Akgün bu sezon her ne kadar forma şansı bulamasa da kadroda yer almaya devam ediyordu. Transfer döneminde ismi zaman zaman Avrupa kulüpleriyle anılan 19 yaşındaki genç oyuncunun sözleşmesinin 2024 yılına kadar uzatıldığı açıklandı.

Bu sezon A takım yerine sık sık U19 takımında forma giyen ve kaptan olarak yer alan Yunus Akgün'ün sözleşmesi sezon sonuna sona erecekti. Teknik direktör Fatih Terim'in iki sezondur yakından ilgilendiği genç oyuncu, bu sezon A takım formasıyla yalnızca bir maçta şans buldu. 3 maçta kadroda yer almasına karşın süre alamayan Yunus, ligin 8.haftasında Sivasspor karşılaşmasında 86. dakikada oyuna dahil olarak 2019-20 sezonunda ilk kez A takımda şans bulmuştu. 

Daha önce sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunduğu iddia edilen Yunus Akgün'ün yeni sözleşmesine dair kulüpten herhangi bir detay açıklanmadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.