Arda Turan'da imza an meselesi!

Antalyaspor karşısında aldığı farklı galibiyetle ligin ilk yarısını moralli kapatan Galatasaray'da devre arası transfer süreci de resmen başlamış oldu. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında Arda Turan'ın dönüşüne sıcak baktığını belirten Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in ardından, Başakşehirli oyuncunun imzasının an meselesi olduğu ortaya çıktı!

Fanatik gazetesinde yer alan özel habere göre; Arda Turan yaklaşık 8 yıl aradan sonra Galatasaray'a geri dönüyor. Başakşehir ile artık idmanlara çıkmayan ve bireysel olarak çalışmalarını sürdüren Arda Turan'dan da flaş bir hareket geldi. 32 yaşındaki futbolcu Başakşehir'in Kasımpaşa ile oynayacağı maç öncesi takım arkadaşları, teknik heyet ve kulüp çalışanlarıyla vedalaştı. Okan Buruk da dün oynanan Kasımpaşa maçı sonrası Arda ile ilgili sorular üzerine "Arda için açılacak yeni bir sayfa daha olabilir." demişti.

Arda Turan, geçen pazar ailesiyle birlikte Fatih Terim'in Tarabya'daki villasında kahvaltıda bir araya gelmişti. Alınan bilgilere göre Galatasaray ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak Arda Turan ilk yarım sezon için kulüpten para talep etmeyecek. Fatih Terim dün akşam oynanılan Antalyaspor maçının ardından "Arda futbolu Galatasaray'da bırakmalıdır. Galatasaray çocuklarına sahip çıkar" açıklamasıyla transfere yeşil ışık yakmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.