Arda'nın dönüşüne Terim'den veto!

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanılan Başakşehir maçından önce Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in yanına giderek elini öpen ve hocasıyla arasındaki buzları eriten Arda Turan için bir süredir dönüş haberleri yer alıyordu. Sezon sonunda Barcelona ile sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli oyuncunun dönüşünün teknik direktör Fatih Terim'in izniyle olabileceği konuşulurken, deneyimli teknik adam yönetime dikkat çekici bir rapor verdi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Ara transfer dönemi öncesi Galatasaray'da en çok merak edilen konulardan birisi, Arda Turan'ın yuvaya dönüp dönmeyeceğiydi.. Sarı-Kırmızılı formayı yeniden giyme konusunda çok istekli olan Arda, Terim'e yakın isimlerle temasa geçerek önemli bir adım atmıştı. Ancak alınan bilgilere göre bu transferin gerçekleşmesi çok zor. Çünkü sık sık "Artık futbolcuların geçmişine değil, geleceğine yatırım yapacağız." ifadesini kullanan Fatih Terim, Arda Turan'ı veto etti. Tecrübeli teknik adamın bu transfer için yönetime olumsuz görüş bildirdiği gelen bilgiler arasında..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.